+ 31 6 23 94 02 47
HomeHaring eten in NoordwijkHaring eten in Noordwijk

Haring eten in Noordwijk

Nederlanders zijn dol op haring. Deze rauwe gezouten vis is heerlijk en een van de meest populaire vissoorten in Nederland. Ongeveer 90 miljoen haringen zijn voor de Nederlandse markt en de nieuwe haringen komen in de eerste week van juni aan. Veel haringpartijen worden gehouden wanneer deze eerste haringen arriveren. Overal in het land vindt u in elke stad en dorp visstallen waar u haring kunt kopen.  In Noordwijk kunt wat ons betreft terecht vlak bij het strand, tegenover de MacDonalds in de Hoofdstraat, bij Vishandel Dirk van Duijn.

Dirk heeft de lekkerste haring in Noordwijk. Probeer het gewoon!

« (Previous Post)


© 2018: , All Rights Reserved copyright op al onze foto's en video's. Indien u beelmateriaal zou willen kopen of gebruiken neem dan gerust contact met ons op. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress