+ 31 6 23 94 02 47
HomeSlenderen bij Smits Health and Wellness in huiselijke sfeerSlenderen bij Smits Health and Wellness in huiselijke sfeer

Slenderen bij Smits Health and Wellness in huiselijke sfeer

Slenderen in huiselijke sfeer bij Smits Health and Wellness in Zandvoort. www.yourhostandguide.nl

SmitS Health & Wellness is in de eerste plaats een plek om te ontspannen. Persoonlijke aandacht is het kernwoord van SmitS Health & Wellness. We houden niet van productiewerk maar van persoonlijke aandacht. Aan onze  gezellige tafel serveren wij dan ook altijd een heerlijk kopje koffie of thee.

SmitS Health & Wellness is er voor:

- Slenderen

- Vacushaper

- Cardio-training

- Zonnebank

- Diverse massages

- D-tox

- Paraffinepakking voor de handen

- Lichttherapie

- Luxe verzorgingsartikelen

- Health-drinks

- Voedingssupplementen

- Magneetenergie

In een huiselijke omgeving staan ontspanning en gezelligheid voorop. U bent altijd welkom om bij ons te komen kijken en wij geven graag uitleg over de verschillende mogelijkheden om aan uw gezondheid te werken of deze te behouden.

Op onze website  vindt u uitgebreide informatie over de mogelijke opties voor u.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0619413733 en/of een e-mail sturen naar  info@slenderyouzandvoort.nl.

 

Waarom is slenderen zo goed voor je

Slenderen is bewegen zonder belasting! Slender You bewegingsbanken bestaan uit zes met elektromotoren aangedreven toestellen die elk een apart gedeelte van het lichaam activeren: benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. Ideaal voor mensen die moeite hebben met bewegen, blessures hebben, reuma of andere spierklachten. U bereikt verrassend goede resultaten in betrekkelijk korte tijd, zowel figuurcorrigerend als medisch. Na een uurtje slenderen bent u heerlijk ontspannen en door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien fit en soepel!

Bloed zweet en tranen komen er dus niet aan te pas. Integendeel, na een uurtje bewegingsbanken bent u heerlijk ontspannen. Door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien erg fit. Twee tot drie maal per week "slenderen" geeft verrassende resultaten. Tijdens het slenderen wordt er makkelijk zittende kleding gedragen, b.v een T-shirt of trui, een legging, joggingbroek of soepele lange broek (geen spijkerkleding) en een paar sokken.

 

Het is altijd leuk om een keer te komen 'proef slenderen'. Een proefles kost slechts € 6,00 en besluit u een maandabonnement of een andere kaart te nemen, dan krijgt u de kosten van de proefles terug. Dus bel of mail even voor een afspraak en kom gezellig langs.

SmitS Health & Wellness

Hogeweg 56A

2042 GJ Zandvoort

www.slenderyouzandvoort.nl

info@slenderyou.nl

 

 


© 2018: , All Rights Reserved copyright op al onze foto's en video's. Indien u beelmateriaal zou willen kopen of gebruiken neem dan gerust contact met ons op. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress