+ 31 6 23 94 02 47
HomeEuropean Championship Sandsculptures in ZandvoortEuropean Championship Sandsculptures in Zandvoort

European Championship Sandsculptures in Zandvoort

Jaarlijkse Europese Zandsculpturen kampioenschappen en tentoonstelling in Zandvoort.

an 9 Juli t/m 31 Oktober kunt u de Europese Zandsculpturen kampioenschappen en tentoonstelling bezoeken in Zandvoort. 

Diverse Europese artiesten waren vertegenwoordigd.Het thema in 2018 was: “Leonardo Da Vinci” Op diverse plekken in Zandvoort  kunt tijdens de kampioenschappen de prachtige sculpturen bewonderen die van speciaal sculptuurzand gemaakt zijn.  De hoogte van de zandsculpturen is ongeveer  3,5 meter bij 3 meter breed. De sculpturen staan verspreid door het hele dorp en bij de boulevard op: het Badhuisplein, het Kerkplein en het Raadhuisplein. Wij kijken uit naar de kampioenschappen van 2019.


© 2018: , All Rights Reserved copyright op al onze foto's en video's. Indien u beelmateriaal zou willen kopen of gebruiken neem dan gerust contact met ons op. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress