+ 31 6 23 94 02 47
HomeRembrandt van RijnRembrandt van Rijn

Rembrandt van Rijn

Rembrandt van Rijn

Rembrandt van Rijn was een Nederlandse schilder, etser en tekenmeester. Rembrandt werd geboren in Leiden op 15 juli in 1606 - en stierf op 4 oktober in Amsterdam in Amsterdam. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de grootste schilders en etsers in de Europese kunst, en als de belangrijkste Nederlandse meester van de kunst. 17e eeuw. Rembrandt produceerde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen. Je kunt het huis bezoeken waar Rembrandt leefde tussen 1639 en 1658. Tegenwoordig is het een museum en bevindt het zich in de Jodenbreestraat  op nummer 4 en om de hoek vind je de rommelmarkt genaamd Waterlooplein. Dus als je naar het Rembrandt-huis gaat, raden we je ten zeerste aan om eens naar deze beroemde hippiemarkt te kijken!

Bezoek de website van het Rembrandthuis https://www.rembrandthuis.nl/


© 2018: , All Rights Reserved copyright op al onze foto's en video's. Indien u beelmateriaal zou willen kopen of gebruiken neem dan gerust contact met ons op. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress